Memoplus, Sănătate

Ingredientele cu adevărat eficiente din suplimentele pentru memorie și concentrare

În cazul în care ești în căutarea unor suplimente alimentare pentru memorie, trebuie să fii atent la ingredientele pe care le conțin, deoarece acestea le decid eficiența. Rolul principal al acestor suplimente este de a îmbunătăți capacitatea de memorare. De asemenea, ele contribuie și la creșterea capacității creative sau la îmbunătățirea funcțiilor cognitive. Totodată, suplimentele pentru memorie ajută la o bună funcționare a creierului, mai ales în cazul persoanelor de vârstă înaintată.

Ingredientele care ajută la îmbunătățirea memoriei sunt naturale și se regăsesc în alimentele pe care le consumăm în fiecare zi. Practic, suplimentele pentru memorie combină toate aceste ingrediente, ajutând la îmbunătățirea puterii de concentrare și a capacității de memorare. Este important să îi oferim creierului substanțele nutritive de care are nevoie pentru a-și menține funcțiile.

Conceput pentru a îmbunătăți memoria și concentrarea, MemoPlus are în compoziția sa Ginkgo biloba, cafeină, vitamina B6 și magneziu. Află mai departe ce beneficii are fiecare dintre ele!

Ginkgo biloba

Extractele de Ginkgo biloba erau folosite cu mii de ani în urmă în Asia, iar datorită efectelor asupra capacității de memorare, acest arbore a fost supranumit „copacul lui Dumnezeu”. Ginkgo biloba ajută la o mai bună irigare a creierului, îmbunătățind capacitatea de memorare și capacitatea de concentrare. De asemenea, ajută la o mai bună oxigenare a creierului și îmbunătățește procesul de regenerare a celulelor cerebrale. Este unul dintre principalele ingrediente din suplimente pentru creier. De asemenea, poate ajuta și la ameliorarea anxietății. Un studiu publicat în Journal of Psychiatric Research arată că persoane care se confruntau cu această problemă au raportat scăderea nivelului de anxietate după ce au consumat Ginkgo biloba*.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE BLOGUL STADA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *