Daosin, Sănătate

Mese sănătoase pentru noul an. Preparate ușoare pe care le poți consuma după sărbători

După o perioadă în care ne-am bucurat de preparatele specifice sărbătorilor de iarnă, simțim, cu siguranță, nevoia de a consuma alimente ușoare, care să ne reechilibreze. Este un moment potrivit pentru a ne regândi planurile alimentare, astfel încât să avem parte de mese sănătoase și nutritive. Află mai departe ce mâncăruri ușoare poți pregăti, după o perioadă încărcată din punct de vedere caloric.

Idei pentru micul dejun

Pentru micul dejun, poți încerca un preparat plin de nutrienți: avocado toast cu ou. Este simplu de făcut și foarte hrănitor. Ai nevoie de o felie de pâine prăjită, integrală sau cu semințe, de jumătate de avocado pasat, un ou prăjit, sare și piper. O doză perfectă de proteine, cu gust delicios!

Dacă îți plac fructele de pădure, poți opta pentru un mic dejun compus din ovăz cu iaurt, migdale și afine. Poți adăuga și semințe de chia, hidratate peste noapte, iar dacă vrei să îndulcești preparatul, o alegere sănătoasă este siropul de arțar. Astfel, vei avea parte de un preparat rapid și hrănitor, care îți va asigura doza optimă de energie în prima parte a zilei.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE BLOGUL STADA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *