Despre noi

Despre STADA M&D România

Stada România este parte integrantă a grupului STADA Arzneimittel AG, una dintre principalele companii farmaceutice din Germania.

Stada are un portofoliu variat, oferind pacienților atât medicamente inovative și generice, medicamente fără prescriere medicală, produse farmaceutice specializate (biosimilare), cât și produse CHC (Customer Health Care).

Stada Arzneimittel AG este prezentă în aproximativ 130 de țări, cu aproximativ 50 de reprezentanțe, 20 de fabrici și circa 10900 de angajați în întraga lume.

De peste 120 de ani, Stada se ocupă de cel mai de preț lucru: sănătatea. Îngrijirea sănătății și bunăstării oamenilor este în centrul filozofiei Stada.

Alles Gute – Toate Cele Bune! este mai mult decât o urare, ea formulează standardele pe care Stada și le impune în realizarea produselor de calitate și a misiunii pe care și-a asumat-o.

Produsele farmaceutice Stada în România

În România, Stada este prezentă prin reprezentanță locală, Stada M&D SRL. Produele famaceutice Stada sunt prezente în aproape toate farmaciile din țară, distribuția companiei având acoperire națională.

Printre produsele farmaceutice regăsim și suplimentele alimentare Stada. Acestea acoperă o gamă foarte largă de incidente, oferind un puternic ajuvant sănătos și natural 100%. Dintre acestea menționăm Bronhoklir, singurul sirop de tuse la plic. Gata dozat și ușor de administrat, produsul este excelent pentru orice situație în care ne putem găsi. Fie la magazin, la școală, la o ședință sau într-o vizită, Bronhoklir este siropul de tuse monodozat, ideal împotriva tusei. Hepathrombinum este un adjuvant natural dedicat celor ce întâmpină probleme cu durerile de picioare, celor care simt picioarele grele sau pentru varice. Refenum Ice și uităm de ferba musculară, adjuvantul dedicat simptomelor cauzate de ferbă musculară sau de traumatisme articulare.